015 Професійна освіта. Туризм та готельно-ресторанна справа
Освітній рівень - магістр
Термін навчання: 1 рік 4 місяці
I. ОБОВ’ЯЗКОВА ЧАСТИНА
ЗП Цикл загальної підготовки
ЗП01 Філософія освіти
ЗП02 Освітня політика та лідерство
ЗП03 Психолого-педагогічні технології
ЗП04 Організація наукових досліджень
ПП Цикл професійної підготовки
ПП01 Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві
ПП02 Інноваційні технології в туризмі
ПП03 Стратегічний менеджмент та маркетинг
ПП04 Дизайн та проектування підприємств в індустрії гостинності
ПП05 Міжнародні стандарти в індустрії гостинності
ПП07 Ринок туристичних послуг
НДР Науково-дослідницька робота та практика
ПП Практична підготовка
ПП1 Виробнича /6 кредитів
ПП2 Науково-дослідницька практика / 6 кредитів
ПП3 Переддипломна практика / 6 кредитів
НС Науковий семінар / 3 кредити
МР Підготовка магістерської роботи / 9 кредитів
II. ВИБІРКОВА ЧАСТИНА
ВВ1.2. Дисципліни циклу професійної підготовки
(3 семестр 2ОК – 6 кредитів, 2ОК – 12 кредитів)
ВВ1.2.1 Санаторно-курортна індустрія та організація санаторно-курортної справи
ВВ1.2.1 Корпоративне управління в туристичній індустрії
ВВ1.2.2 Іміджологія та PR-технології в індустрії гостинності
ВВ1.2.2 Інформаційні технології в галузі туризму
ВВ1.2.3 Технологія продаж в туристичному бізнесі
ВВ1.2.3 Туризмологія
ВВ1.2.4 Управління персоналом в індустрії гостинності
ВВ1.2.4 Рекреологія