Силабуси
- Деталі
- Автор: moderator
- Категорія: Силабуси
- Перегляди: 3025
015.15 Професійна освіта. Охорона праці
Освітній рівень – магістр
Термін навчання: 1 рік 4 місяці
ЗП. Цикл загальної підготовки
ЗП01. Філософія освіти
ЗП02. Освітня політика та лідерство
ЗП03. Психолого-педагогічні технології
ЗП04. Організація наукових досліджень
ПП. Цикл професійної підготовки
ПП01. Охорона праці та цивільний захист
ПП02. Соціально-екологічна безпека життєдіяльності
ПП03. Теорія і методика викладання фахових дисциплін
ПП04. Захист у надзвичайних ситуаціях
ПП05. Виробнича санітарія та гігієна праці
ПП06. Державне управління техногенною та виробничою безпекою
ПП07. Ризик-менеджмент в охороні праці та цивільній безпеці
НДР. Науково-дослідницька робота та практика
ПП. Практична підготовка
П01. Виробнича практика
П02. Науково-дослідницька практика
П03. Науково-педагогічна практика
НС. Науковий семінар
- Деталі
- Автор: moderator
- Категорія: Силабуси
- Перегляди: 3447
015 Професійна освіта. Туризм та готельно-ресторанна справа
Освітній рівень - магістр
Термін навчання: 1 рік 4 місяці
I. ОБОВ’ЯЗКОВА ЧАСТИНА
ЗП Цикл загальної підготовки
ЗП02 Освітня політика та лідерство
ЗП03 Психолого-педагогічні технології
ЗП04 Організація наукових досліджень
ПП Цикл професійної підготовки
ПП01 Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві
ПП02 Інноваційні технології в туризмі
ПП03 Стратегічний менеджмент та маркетинг
ПП04 Дизайн та проектування підприємств в індустрії гостинності
ПП05 Міжнародні стандарти в індустрії гостинності
НДР Науково-дослідницька робота та практика
ПП Практична підготовка
ПП1 Виробнича /6 кредитів
ПП2 Науково-дослідницька практика / 6 кредитів
ПП3 Переддипломна практика / 6 кредитів
НС Науковий семінар / 3 кредити
ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА
П01. Виробнича практика /6 кредитів
П02. Науково-дослідницька практика /3 кредити
П03. Переддипломна практика /6 кредитів
ПІДСУМКОВА АТЕСТАЦІЯ
Програма комплексного кваліфікаційного екзамену
МР Підготовка магістерської роботи / 9 кредитів
ІІ. ВИБІРКОВА ЧАСТИНА
Дисципліни вільного вибору студенів
- Деталі
- Автор: moderator
- Категорія: Силабуси
- Перегляди: 3545
015.00 Професійна освіта (Туризм та готельно-ресторанна справа)
Освітній рівень - бакалавр
Термін навчання: 3 роки 10 місяців
І. ОБОВ’ЯЗКОВА ЧАСТИНА
ЗП Цикл загальної підготовки
ЗП01 Українська мова (за професійним спрямуванням)
ЗП02 Історія української державності
ЗП05 Громадянська освіта та основи демократії
ЗП08 Цифрові освітні технології
ЗП09 Культура здоров’я особистості
ПП Цикл професійної підготовки
ПП1 Драгоманівські студії:
ПП1.04 Методика навчання (за фахом)
ПП2 Науково-предметна підготовка
ПП2.01 Основи фундаментальних та прикладних наук
ПП2.02 Комунікативні технології в галузі
ПП2.03 Ділова етика та корпоративна культура
ПП2.04 Основи охорони праці в галузі
ПП2.05 Організація проектної діяльності
ПП2.07 Організація спеціалізованого обслуговування
ПП2.08 Інженерна та комп'ютерна графіка
ПП2.12 Туристичні ресурси України
ПП2.13 Організація туризму та екскурсійних послуг
ПП2.14 Технологія туристичної діяльності
ПП2.15 Технологія та організація готельних послуг
ПП2.16 Технологя та організація ресторанних послуг
ПП2.17 Устаткування підприємств індустрії гостинності
ПП2.18 Управління якістю послуг з основами НАССР
ПП2.19 Бізнес-планування в галузі
ПП2.20 Кулінарна етнологія та гастротуризм
ПП2.21 Стандартизація та сертифікація у галузі
П Практична підготовка
П01 Культурологічна (безвідривна, позакредитна)
П02 Навчальна педагогічна / 3кредити
П03 Навчальна технологічна /6 кредитів
П04 Виробнича технологічна /6кредитів
П05 Виробнича педагогічна /9 кредитів
ІІ. ВИБІРКОВА ЧАСТИНА