015 Професійна освіта. Туризм та готельно-ресторанна справа
Освітній рівень - магістр
Термін навчання: 1 рік 4 місяці
I. ОБОВ’ЯЗКОВА ЧАСТИНА
ЗП Цикл загальної підготовки
ЗП02 Освітня політика та лідерство
ЗП03 Психолого-педагогічні технології
ЗП04 Організація наукових досліджень
ПП Цикл професійної підготовки
ПП01 Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві
ПП02 Інноваційні технології в туризмі
ПП03 Стратегічний менеджмент та маркетинг
ПП04 Дизайн та проектування підприємств в індустрії гостинності
ПП05 Міжнародні стандарти в індустрії гостинності
НДР Науково-дослідницька робота та практика
ПП Практична підготовка
ПП1 Виробнича /6 кредитів
ПП2 Науково-дослідницька практика / 6 кредитів
ПП3 Переддипломна практика / 6 кредитів
НС Науковий семінар / 3 кредити
ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА
П01. Виробнича практика /6 кредитів
П02. Науково-дослідницька практика /3 кредити
П03. Переддипломна практика /6 кредитів
ПІДСУМКОВА АТЕСТАЦІЯ
Програма комплексного кваліфікаційного екзамену
МР Підготовка магістерської роботи / 9 кредитів
ІІ. ВИБІРКОВА ЧАСТИНА
Дисципліни вільного вибору студенів