- Деталі
- Автор: moderator
- Категорія: Uncategorised
- Перегляди: 381
Кафедра інженерії та технологій виробництва Факультет технологій та дизайну УДУ імені Михайла Драгоманова вітає здобувачів і колег із початком навчального року!
Бажаємо натхнення, наполегливості та перемог у всіх починаннях.
Разом творимо майбутнє науки й освіти України! 💙💛
- Деталі
- Автор: moderator
- Категорія: Uncategorised
- Перегляди: 407
За підсумками висновку Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти щодо акредитації освітньо-професійної програми «Професійна освіта. Харчові технології» відбулося відкрите засідання кафедри інженерії та технологій виробництва. Участь у заході взяли здобувачі освіти та стейкхолдери — представники коледжів, закладів та підприємств-партнерів.
На засіданні були присутні:
- Деталі
- Автор: moderator
- Категорія: Uncategorised
- Перегляди: 1453
03 травня 2025 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 23.053.05 Центрально-українського державного університету імені В. Винниченка відбувся публічний захист докторської дисертації на тему: «Адміністративно-правові засади адвокатського самоврядування: теоретичні та праксеологічні аспекти», поданої на здобуття наукового ступеня доктора юридичних наук за спеціальністю 12.00.07 – адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право.
Спецрада прийняла рішення про присвоєння наукового ступеню доктора юридичних наук.
Колектив кафедри Інженерії та технологій виробництва щиро вітає Вилкова Сергія Валентиновича з успішним захистом та бажає не зупинятися на досягнутому і постійно рухатися до своєї мети, втілювати всі свої творчі і наукові задуми.
- Деталі
- Автор: moderator
- Категорія: Uncategorised
- Перегляди: 2263
Кожна освітня програма в університеті має власний фокус та специфіку. Однією з особливостей освітньо-професійної програми бакалаврського рівня «Професійна освіта (Харчові технології)» є можливість присвоювати дві кваліфікації, зокрема кваліфікацію фахівця з технології харчування. Проте на сьогодні відсутній професійний стандарт за цією чи подібною кваліфікацією, затверджений на державному рівні. Нещодавно змінилася нормативно-правова база щодо присвоєння професійних кваліфікацій університетами за відсутності професійного стандарту. Так, відповідно до пункту 7
- Деталі
- Автор: moderator
- Категорія: Uncategorised
- Перегляди: 1546
Студенти 26 ПО хт групи, які навчаються за освітньою програмою "Професійна освіта (Харчові технології)" проходили навчальну педагогічну практику на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Київське вище професійне училище водного транспорту» м. Київ, вул. Братська, 12.
Мета практики – ознайомлення студентів з особливостями роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти профілю «Аграрне виробництво. переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»; спостереження за діяльністю викладачів фахових дисциплін; виконання студентом певних обов’язків поточної роботи викладачів фахових дисциплін (проведення майстер класів, участь у проведенні практично-професійної підготовки учнів).
Детальніше: Навчальна педагогічна практика - Професійна освіта (Харчові технології)