Сертифікати  

   
Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».
   

BGD konfer 24

 

Шановні уасники конференції !

До Вашої уваги пропонується ПРОГРАМА Х Всеукраїнської заочної науково-практичної конференції «ПРОБЛЕМИ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ТА БЕЗПЕКИ«ПРОБЛЕМИ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ТА БЕЗПЕКИЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ: СУЧАСНІ РЕАЛІЇ УКРАЇНИ»

Матеріали Х Всеукраїнської заочної науково - практичної конференції: Проблеми цивільного захисту населення та безпеки життєдіяльності: сучасні реалії України (Переглянути / Завантажити).

Сертифікати учасників конференції. (Переглянути / Завантажити).


Шановні колеги!
Запрошуємо взяти участь у Х Всеукраїнській заочній науково-практичній конференціїї, яка відбудеться 25 квітня 2024 року у м. Київ

Секції конференції:

28 квітня 2023 року за організаційною участю кафедри інженерїї та технологій виробництва факультету технологій та дизайну УДУ імені Михайла Драгоманова у співпраці з партнерами завершено роботу ІХ Всеукраїнської заочної науково-практичної конференції: «Проблеми цивільного захисту населення та безпеки життєдіяльності: сучасні реалії України»

Confer BGD 23 titul

З текстами тез доповідей учасників конференції можна познайомитися в електронному збірнику.

Переглянути Збірник

BZHD logoУкраїнський державний університет імені Михайла Драгоманова

(кафедра інженерії та технологій виробництва)

Інститут модернізації освіти

Харківський національний автомобільно-дорожній університет

28 квітня 2023 року на факультеті Технологій та дизайну Українського Державного університету імені Михайла Драгоманова відбулася

ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція

«ПРОБЛЕМИ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ТА БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ: СУЧАСНІ РЕАЛІЇ УКРАЇНИ»

Захід відбувся дистанційно за участі науковців з низки освітньо-наукових установ України. Модерувала проведення конференції доктор педагогічних наук, кандидат біологічних наук, професор, Відмінник народної освіти України Шмалей Світлана Вікторівна.

В рамках роботи конференції науковці розглянули питання пов’язані з:інноваційними підходами до захисту населення від небезпечних факторів та надзвичайних ситуацій; менеджментом безпеки та правове регулювання захисту населення у надзвичайних ситуаціях; екологічною безпекою та засобами і технологіями моніторингу природних та техногенних небезпек. Також учасники конференції розглянули проблеми соціально-політичних та інформаційних загроз сучасності; медико-санітарне забезпечення населення в умовах надзвичайних ситуацій; психосоціальні та психофізіологічні проблеми населення в районах впливу техногенних небезпек та надзвичайних ситуацій. Окремо розглянуто проблему реалізації просвітницької роботи, а саме: організаційно-педагогічні умови життєзабезпечення учнівської молоді в надзвичайних ситуаціях та формування культури безпеки життєдіяльності в навчальних, позашкільних та громадських установах.

Програма роботи науково-практичної конференції.

Завантажити сертифікат учасника конференції.

За результатами роботи конференції підготовлено збірник тез доповідей - Переглянути збірник тез доповідей.

Дякуємо учасникам за активну участь у роботі !

Сподіваємось на подальшу співпраці у дослідженнях безпекового сектору !

Організаційний комітет

   
© NPUROUNDER