- Деталі
- Автор: moderator
- Категорія: 015 Професійна освіта. Ресторанна справа та технології харчування
- Перегляди: 1248
Дисципліни вільного вибору
(готельно-ресторанна справа)
Кулінарна етнологія /3 кредити
Технологія хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів /3 кредити
Організація спеціалізованого обслуговування /3 кредити
Іміджологія та PR-технології в готельно-ресторанному бізнесі /3 кредити
Рекреаційні комплекси світу /3 кредити
Клінінгові технології /6 кредитів
Технологія напоїв та барна справа /6 кредитів
Організація анімаційних послуг /6 кредитів
Проектування та дизайн підприємств готельно-ресторанного господарства /6 кредитів
- Деталі
- Автор: moderator
- Категорія: 015 Професійна освіта. Ресторанна справа та технології харчування
- Перегляди: 1270
015 Професійна освіта (Готельно-ресторанна справа)
Освітній рівень - бакалавр
Термін навчання: 3 роки 10 місяців
Цикл загальної підготовки (30 кредитів)
ЗП01. Українська мова (за професійним спрямуванням) /3 кредити
ЗП02. Історія української державності /3 кредити
ЗП03. Українська культура /3 кредити
ЗП04. Іноземна мова (за професійним спрямуванням) /6 кредитів
ЗП05. Філософія /3 кредити
ЗП06. Основи економічної теорії /3 кредити
ЗП07. Теоретико-правові основи професійної освіти /3 кредити
ЗП08. Сучасні інформаційні технології /6 кредитів
Цикл професійної підготовки (120 кредитів)
психолого-педагогічна підготовка (30 кредитів)
ПП1.01. Психологія /9 кредитів
ПП1.02. Професійна педагогіка /9 кредитів
ПП1.03. Методика професійного навчання /9 кредитів
ПП1.04. Е-навчання /3 кредити
науково-предметна підготовка (90 кредитів)
ПП2.01. Вища математика /6 кредитів
ПП2.02. Фізика (за професійним спрямуванням) /6 кредитів
ПП2.03. Інженерна та комп'ютерна графіка /6 кредитів
ПП2.06. Стандартизація, метрологія та сертифікація /3 кредити
ПП2.05. Хімія (за професійним спрямуванням) /12 кредитів
ПП2.06. Технічна мікробіологія /3 кредити
ПП2.07. Гідравліка, пневматика, термодинаміка /3 кредити
ПП2.08. Технічна механіка /3 кредити
ПП2.09. Виробниче навчання /15 кредитів
ПП2.10. Логістика в ресторанному господарстві /3 кредити
ПП2.11. Основи фізіології та гігієна харчування /3 кредити
ПП2.12. Технологія продукції ресторанного господарства /6 кредитів
ПП2.13. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства /3 кредити
ПП2.14. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві /3 кредити
ПП2.15. Основи маркетингу /3 кредити
ПП2.16. Організація готельно-ресторанного господарства /9 кредитів
ПП2.17. Основи менеджменту /3 кредити
Практична підготовка (24 кредитів)
П01. Культурологічна (безвідривна, позакредитна)
П02. Педагогічна навчальна /3 кредити
П03. Технологічна виробнича /6 кредитів
П04. Педагогічна виробнича /9 кредитів
П05. Технологічна переддипломна /6 кредитів
Підготовка бакалаврської роботи/проєкту (6 кредитів)
- Деталі
- Автор: moderator
- Категорія: 015 Професійна освіта. Ресторанна справа та технології харчування
- Перегляди: 3405
Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"
м. Київ, 03115, вул. Львівська, 23
(044) 424-70-08
Київський фаховий коледж ресторанного господарства
вул. Дмитра Дорошенка. 57
м. Київ, 01601, Україна
(044) 529-31-51
Товариство з обмеженою відповідальністю "Київський БКК"
вул. Дмитра Чижевського, б, 7,
м. Київ, 03148, Україна
(800) 50-50-15
Товариство з обмеженою відповідальністю "Вантміп-1"
вул. Олени Теліги, 3,
м. Київ, 04121, Україна
+38 (044) 501-88-33
Національний університет харчових технологій
вул. Володимирська, 68
м. Київ, 01601, Україна
+38 (044) 287-93-33
Київський фаховий коледж туризму та готельного господарства
вул. Князя Романа Мстиславовича, 26,
Київ 02192, Україна
+38 044 257 50 94
Вище професійне училище №33 м. Київ
вул. Кільцева Дорога, 4-а,
Київ 03680, Україна
+38 044 274 12 48
ВСП "Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ"
вул. Чигоріна, 57,
Київ 01042, Україна
+38 044 529 31 51
ТОВ туристичний оператор
«Фор Гейтс Круїзи»
вул. Вишгородська, 4,
Київ 04074, Україна
+38 044 337 82 01
Національний університет харчових технологій
вул. Володимирська, 68,
Київ 01601, Україна
+38 044 289 54 72
Premier Hotel Rus
вул. Госпітальна, 4,
Київ 01601, Україна
+38 044 256 40 00
Київський кооперативний
інститут бізнесу і права
вул. Ломоносова, 18,
Київ 03022, Україна
+38 044 257 70 90
Інституту професійної освіти Національної академії педагогічних наук України
пров. Віто-Литовський, 98-А,
Київ 03045, Україна
+38 044 252 71 75
ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет
імені Григорія Сковороди»
вул. Сухомлинського, 30,
Переяслав 08401, Україна
+38 044 293 11 10
- Деталі
- Автор: moderator
- Категорія: 015 Професійна освіта. Ресторанна справа та технології харчування
- Перегляди: 2610
015 Професійна освіта (Харчові технології)
РЕЗУЛЬТАТИ ОПИТУВАНЬ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ
Звіт по опитуванню здобувачів освіти ОПП «Професійна освіта (Харчові технології)» ОР Бакалавр;
Звіт про опитування науково-педагогічних працівників щодо якості ОПП “Професійна освіта (Харчові технології)” ОР Бакалавр;
Звіт про проведення опитування роботодавців щодо якості ОП «Професійна освіта (Харчові технології)» ОР Бакалавр
- Деталі
- Автор: moderator
- Категорія: 015 Професійна освіта. Ресторанна справа та технології харчування
- Перегляди: 1809
015 Професійна освіта. (Харчові технології)
Рецензії, відгуки
* Реценція надана Вище професійне училище
* Реценція надана Національним університетом харчових технологій (2022)
* Лист погодження щодо запровадження ОПП 015 Професійна освіта (Харчові технології) з ТОВ «ВАТМІР-1»
* Реценція надана Національним університетом харчових технологій (2020)
* Рецензія надана Державним професійно-технічним навчальним закладом «Київське професійне училище водного транспорту"
Навчальний план
2017 р. 2020 р. 2022 р. 2023 р. (заочнa)
Силабуси навчальних дисциплін
Дисципліни обов'язкового компоненту
Дисципліни вільного вибору студентами
(пропозиції, зауваження, уточнення)