- Деталі
- Автор: moderator
- Категорія: 015 Професійна освіта (Харчові технології)
- Перегляди: 1702
Дисципліни обов'язкового компоненту
1. Цикл загальної підготовки
ЗП01 Українська мова (за професійним спрямуванням)
ЗП02 Історія української державності
ЗП03 Українська культура
ЗП04 Філософія
ЗП05 Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
ЗП06 Основи економічної теорії
ЗП07 Теоретико-правові основи професійної освіти
ЗП08 Сучасні інформаційні технології
2. Цикл професійної підготовки
Психолого-педагогічна підготовка
ПП1.01 Психологія
ПП1.02 Професійна педагогіка
ПП1.03 Методика професійного навчання
ПП1.04 Е-навчання
Науково-предметна підготовка
ПП2.01 Соціально-екологічна безпека життєдіяльності
ПП2.02 Технічна мікробіологія
ПП2.03 Вища математика
ПП2.04 Фізика (за професійним спрямуванням)
ПП2.05 Хімія (за професійним спрямуванням)
ПП2.06 Гідравліка, пневматика, термодинаміка
ПП2.07 Стандартизація, метрологія та сертифікація
ПП2.08 Економіка підприємства
ПП2.09 Теоретичні основи харчових виробництв
ПП2.10 Загальні технології харчових виробництв
ПП2.11 Процеси і апарати харчових виробництв
ПП2.12 Основи фізіології та гігієни харчування
ПП2.13 Основи інклюзивної освіти
ПП2.14 Електротехніка та промислова електроніка
ПП2.15 Організація виробництва
ПП2.16 Інженерна та комп`ютерна графіка
ПП2.17 Технічна механіка
ПП2.18 Виробниче навчання
Практична підготовка
П01 Культурологічна (безвідривна, позакредитна)
П02 Педагогічна навчальна
П03 Технологічна виробнича
П04 Педагогічна виробнича
П05 Технологічна переддипломна