- «Товарознавство у ресторанному господарстві»
- «Сучасне діловодство»
- "Технологія продукції ресторанного господарства"
- «Карвінг»
- «Технологія функціональних харчових продуктів»
- «Технологія хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів»
- «Іміджологія та PR-технології в готельно-ресторанному бізнесі»
- «ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ»
- «Клінінгові технології»
- «Кулінарна етнологія»
- «Нутриціологія»
- «Організація анімаційних послуг»
- «Організація спеціалізованого обслуговування»
- «Проектування та дизайн підприємств готельно-ресторанного господарства»
- «Рекреаційні комплекси світу»
- «Технологія напоїв та барна справа»
- «Заповідна справа»
Н
П
У
Кафедра інженерії та технологій виробництва