- Деталі
- Автор: moderator
- Категорія: Uncategorised
- Перегляди: 8
Навчальна педагогічна практика здобувачів освітньої програми " Професійна освіта (Харчові технології) на базі Державного професійно-технічний навчального закладу «Київське вище професійне училище водного транспорту»
Детальніше: Навчальна пед.практика - Професійна освіта (Харчові технології)
- Деталі
- Автор: moderator
- Категорія: Uncategorised
- Перегляди: 71
Мета виробничої практики є закріплення та поглиблення знань, отриманих студентами в процесі вивчення певного циклу навчальних дисциплін, формування компетентностей зі спеціальності, передбачає підбір фактичного матеріалу для виконання навчально - дослідних завдань.
Під час практики студент вивчає комплекс питань з економічного управління підприємством за конкретних умов, навчається самостійно вирішувати реальні завдання і набуває відповідних навичок.
- Деталі
- Автор: moderator
- Категорія: Uncategorised
- Перегляди: 779
30 жовтня студентсько-викладацький склад кафедри Інженерії та технологій виробництва Факультету технологій та дизайну УДУ імені Михайла Драгоманова відвідали найбільшу виставку харчової індустрії в Україні WorldFood Ukraine! 🍅🥖
WORLDFOOD UKRAINE 2024 це: головний майданчик, де представники харчової галузі презентують новинки, обговорюють тренди та обмінюються ідеями.
- Деталі
- Автор: moderator
- Категорія: Uncategorised
- Перегляди: 80
Чергова група викладачі кафедри завершила функціональне навчання (стажування) за програмою цивільного захисту та отримала посвідчення встановленого зразка.
- Деталі
- Автор: moderator
- Категорія: Uncategorised
- Перегляди: 1375
Студенти та викладачі кафедри Інженерії та технологій виробництва Факультету технологій та дизайну УДУ імені Михайла Драгоманова в рамках угоди про співпрацю відвідали Київський БКК.
Під час екскурсії учасники побачили процес народження улюблених солодощів: від моменту виготовлення сировини до фінального продукту на полицях магазинів. Було захопливо спостерігати за процесом виробництва та дізнаватися багато цікавого про секрети створення шедеврів кондитерського мистецтва.
Взяли участь у захоплюючому майстер-класі з декорування тортів! А наприкінці була дегустація новинок, ще й кожен отримав солодкий подарунок !
Ми отримали не лише заряд позитивних емоцій, а й безцінний досвід та знання, які нам надзвичайно корисні.
Дякуємо Київському БКК за таку чудову можливість!