Наука та інновації  

   

Сертифікати  

   

photo 2025 03 13 03

Навчальна педагогічна практика здобувачів освітньої програми " Професійна освіта (Харчові технології) на базі Державного професійно-технічний навчального закладу «Київське вище професійне училище водного транспорту»

Opera 25 01

Мета виробничої практики є закріплення та поглиблення знань, отриманих студентами в процесі вивчення певного циклу навчальних дисциплін, формування компетентностей зі спеціальності, передбачає підбір фактичного матеріалу для виконання навчально - дослідних завдань.

Під час практики студент вивчає комплекс питань з економічного управління підприємством за конкретних умов, навчається самостійно вирішувати реальні завдання і набуває відповідних навичок.

30 жовтня студентсько-викладацький склад кафедри Інженерії та технологій виробництва Факультету технологій та дизайну УДУ імені Михайла Драгоманова відвідали найбільшу виставку харчової індустрії в Україні WorldFood Ukraine! 🍅🥖

WORLDFOOD UKRAINE 2024 це: головний майданчик, де представники харчової галузі презентують новинки, обговорюють тренди та обмінюються ідеями.

Докладніше

S2 2025 03 06

Чергова група викладачі кафедри завершила функціональне навчання (стажування) за програмою цивільного захисту та отримала посвідчення встановленого зразка.

Студенти та викладачі кафедри Інженерії та технологій виробництва Факультету технологій та дизайну УДУ імені Михайла Драгоманова в рамках угоди про співпрацю відвідали Київський БКК.

Під час екскурсії учасники побачили процес народження улюблених солодощів: від моменту виготовлення сировини до фінального продукту на полицях магазинів. Було захопливо спостерігати за процесом виробництва та дізнаватися багато цікавого про секрети створення шедеврів кондитерського мистецтва.

Взяли участь у захоплюючому майстер-класі з декорування тортів! А наприкінці була дегустація новинок, ще й кожен отримав солодкий подарунок !

Ми отримали не лише заряд позитивних емоцій, а й безцінний досвід та знання, які нам надзвичайно корисні.

Дякуємо Київському БКК за таку чудову можливість!

   
© NPUROUNDER