Сертифікати  

   
Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».
   

Corec monomach

Щиро вітаємо Миколу Савича Корця, доктора педагогічних наук, професора кафедри Інженерії та технологій виробництва Факультету технологій та дизайну УДУ імені Михайла Драгоманова з почесною нагородою "медаллю"Володимира Мономаха" від Національної академії педагогічних наук України до Дня працівника освіти.

В тарвні студенти кафедри Інженерії та виробничих технологій на чолі з деканом Факультет технологій та дизайну Тетяною Черновою і доцентом Світланою Іщенко відвідали одну із баз практики факультету.

RusK 11

Premier Hotel Rus - це великий, затишний готель в центрі туристичних і ділових кварталів Києва, який побудований в 1979 році спеціально до Олімпіади-80, частина якої проходила в Києві.
Назву «Русь» готель одержав на честь Київської Русі - однієї з наймогутніших стародавніх держав у Європі. Саме з неї бере свій початок слов'янська писемність і культура.
Дякуємо керівництву Premier Hotel Rus і Сергію Бондаренко за пізнавальну навчальну екскурсію, під час якої студенти дізналися багато цікавої інформації для своєї майбутньої спеціальності: ознайомилися з специфікою роботи готелю, номерним фондом і ресторанним сервісом та побували в конференц-залах різного типу.

   
© NPUROUNDER