ВсеуLogo2019bкраїнська науково-практична конференція

«Енергоефективність: наука, технологія, застосування"

 Шановні колеги !

Запрошуємо науковців, науково-педагогічних працівників, викладачів навчальних закладів, аспірантів, магістрів, студентів, інженерно-технічних працівників та всіх зацікавлених осіб до участі у ІХ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Енергоефективність: наука, технології, застосування», яка відбудеться 27 листопада 2024 року на Факультеті технологій та дизайну Українського державного університету  імені Михайла Драгоманова (м. Київ). 


Інформаційні партнери

SolarSoul Sachara AltEco
EcoGroupLogo logo min ua Avenston

 

 

Мета конференції:

Мета конференції полягає у обговоренні проблем та перспектив використання енерго ефективних технологій, відновлюваних джерел енергії, електро- і біоенергетичних ресурсів, тепла землі і теплопостачання приватних та громадських будівель і спору за рахунок енергії відновлювальних джерел (Сонця, вітру, гідроенергії), а також технології та досвід реалізації заходів для енергоощадного використання доступних енергоресурсів.

Напрямки роботи конференції:

* Міжнародні та національні програми стимулювання енергоефективності. Гранти, програми фінансування та кредитування енергоефективних заходів. Приклади успішної реалізації енергофективних проектів.

* Енергоефективність будівель і споруд. Енергоаудит. Термомодернізація. Сучасні матеріали та технології. Приклади успішних проектів.

* Енергоефективність виробничих та технологічних процесів.

* Геліосистеми підігріву води. Водопідготовка та водовідведення. Теплопостачання.

* Альтернативні та відновлювальні джерела енергії. Сонячна, вітрова, гідрологічна та геотермальна енергетика.

* Розподілена генерація. Генерація малої потужності (приватні компанії та домогосподарства).

* Технології збереження енергії. Акумулювання.

* Екологічні аспекти впровадження енергоефективних заходів. Отримання енергії з вторинної сировини. Переробка промислових, побутових та сільськогосподарських відходів. Біогаз, біопаливо.

* Енергоефективність – освітній аспект. Формування культури споживання енергії. Навчальні проекти прикладного та дослідницького характеру.

* Енергоаудит. Планування заходів з термомодернізації приміщень. Пріоритетні матеріали та технології. Приклади успішних проектів. Енергоефективність освітніх закладів.

Для участі в роботі конференції:

  1. Надіслати до 26 листопада 2024 року. на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. надіслати тези доповіді оформлені у відповідості до вимог з приміткою "Енергоефективність24".
  2. Після підтвердження про включення Вашої доповіді до учасників конференції: заповнити реєстраційну форму учасника конференції; сплатити організаційний внесок на рахунок конференції та надіслати ці документи на адресу конференції.

Форма проведення: заочна.

Робочі мови: Українська, англійська, польська.

Вимоги до оформлення тез:

Обсяг роботи до 3 сторінок, формат А4, поля: ліве - 25 мм, праве, верхнє та нижнє - 15 мм; шрифт: TimesNewRoman, 11 pt., міжрядковий інтервал: одиничний, відступи перед і після абзацу відсутні, відступ першого рядка – 1 см.; вирівнювання - по ширині.

Структура роботи:

Назва (великими літерами по центру), інформація про авторів, основний текст, перелік використаних джерел у форматі ІЕЕЕ.

Всі рисунки і таблиці повинні бути пронумеровані та підписані. Рисунки та формули повинні бути подані у растровому форматі з роздільною здатністю не менше 150 dpi.

Зразок оформлення.                                                                                            

Файли у електронному вигляді надсилаються на електронну адресу оргкомітету у одному із форматів: .doc, .docx, .rtf, .odt.

Академічна доброчесність: Автори матеріалів несуть повну відповідальність за достовірність наданої інформації та за порушення прав інтелектуальної власності інших осіб. Висловлені авторами думки можуть не співпадати з точкою зору редакції.

Для включення роботи до збірника конференції, унікальність надісланого матеріалу повинна становити не менше 70%.

Важливі дати

  • до 26 листопада 2024 року надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. тези доповіді оформлені у відповідості до вимог.
  • до 27 листопада 2024 року надіслати заповнену форму учасників конференції та скан квитанції про сплату оргвнеску.

Контактна інформація:

Контактна особа: Немченко Юрій Владиславович, доцент, кандидат педагогічних наук.

Web-сторінка конференції:

    https://kztdop.ipf.npu.edu.ua/science-conference/conferenc-energo

Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Телефони: +38 (050) 989-61-01;  

                +38 (068) 372-37-99 (viber/telegram); 

 Адреса: вул. Павла Вірського, 20, м. Київ, 03148

Інформаційний лист

Інформаційний лист (Завантажити)

Завантажити сертифікат учасника 2023 року

Збірники матеріалів науково-практичної конференції минулих років:


Energo21Title Energo22 title Energo 23 tit

 

2019 TitulEnergo1 2019 TitulEnergo2

 

2019 TitulEnergo1 2019 TitulEnergo2
2016 energo 2017 energy titul 2018 energo