Сертифікати  

   
Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».
   

2020 05 12 OP  Сучасний швидкоплинний світ вимагає від людини високої професійної мобільності та здатності адаптуватися до потреб динамічного ринку праці. Проте є професія фахівець з охорони праці, яка продовж десятиліть залишається затребуваною на ринку праці. Відкрийте популярні сайти пошуку робіт (work.ua, rabota.ua) і Ви легко відшукаєте десятки вакансій по всій території України, частина з яких «гарячі». Ринок праці постійно вимагає фахівців такого напрямку, про що свідчать оголошення на провідних сайтах працевлаштування, та пропозиціями конкурентної заробітної плати.
Кафедра Загальнотехнічних дисциплін та охорони праці є випусковою за напрямом підготовки фахівців 015 Професійна освіта. Охорона праці. Наші випускники працюють за фахом у компаніях Києва та України.
Кафедра є структурним підрозділом Інженерно-педагогічного факультету Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова. Про життя і напрямки підготовки фахівців на факультеті можна ознайомитися на сторінках сайту та з інформаційного буклету.

   
© NPUROUNDER